Over Inner Senter

Door de hectiek van de dag en overvolle agenda’s lopen we vaak te lang door met lichamelijke en geestelijke klachten. We gaan pas naar de huisarts wanneer de pijn en klachten ondragelijk zijn of al langere tijd aanhouden. We verwachten dan het liefst een wondermiddel, zodat we direct van alle klachten verlost zijn en gelijk weer door kunnen gaan met waar we gebleven zijn.
Daarom is het belangrijk om af en toe tijd voor jezelf te nemen en lief te zijn voor jezelf. Op tijd rustpauzes in te lassen en op de rem duwen wanneer je merkt dat het je allemaal te veel wordt.

Herken je jezelf in de volgende punten?

  • pijn aan je rug, nek en schouders
  • hoofdpijn, slaapproblemen
  • niet lekker in je vel zitten, vaak moe, uitgeput
  • ben je uit balans, ervaar je stress, of zit je met een specifiek probleem welke je wilt aanpakken.

Jij met al jouw eigen-wijsheid bent in staat om naar de kern van het probleem te gaan. Hierdoor kun je bewustwording en inzicht in je eigen gezondheidstoestand en onderliggende processen creëren en bewust een ommekeer maken, zodat je je leven kunt leiden zoals het voor jou bedoeld is.

Ik loop graag een stukje mee op jouw pad naar bewustwording en ontwikkeling.

Wanneer je bij mij komt starten we met een intakegesprek, zodat ik een beeld krijg van wie je bent. Afhankelijk van je vragen en/of klachten kijken we samen welke behandeling(en) het beste bij je passen en zal ik aangeven hoeveel behandelingen je ongeveer nodig hebt. De vormen die ik toepas zijn massage, coaching en energetische therapieën. Daarnaast geef ik indien gewenst advies over voeding.

Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.

De behandelingen vervangen geen reguliere medische behandeling.