Energetische Therapie

We beginnen met een intakegesprek en kijken naar je hulpvraag en deze bespreken we samen.
Voor de behandeling mag je plaatsnemen op de behandeltafel met je kleren aan.

Tijdens de behandeling werk ik met de universele levensenergie. Hier stem ik mij op af. De energie stroomt door mijn handen, zonder tussenkomst van mijn eigen wil. Ik ben een soort doorgeefkanaal. Mijn handen houd ik boven en soms tegen het lichaam aan. Dit kan een warm, koud, tintelend, moe of zwaar gevoel geven. Het kan ook zijn dat je veel gaat gapen of in slaap valt. Voor iedereen is dit anders.

Intuïtief krijg ik door waar een blokkade of pijn zit. Dit geef ik tijdens en/of na de behandeling aan. Mijn handen houd ik langer op de plekken waar de blokkade in het energiesysteem zit.
Door middel van bepaalde bewegingen langs en boven het lichaam haal ik negatieve energie weg en wordt positieve energie terug geplaatst. De energie past zich zelf aan, dus je krijgt de hoeveelheid energie die je op dat moment nodig hebt.

De energie opent je om je bewust te worden van je eigen innerlijke kracht, wijsheid, kennis en kwaliteiten. Het helpt je meer in contact te komen met jezelf. Je levenstaak wordt zichtbaarder.

Naast boven genoemde behandeling werk ik ook met edelstenen d.m.v. steenleggingen. Bij deze behandeling lig je ook op de behandeltafel met je kleren aan. We bespreken eerst welke legging het beste bij de past. Vervolgens plaats ik de edelstenen op je lichaam en deze laat ik liggen. Tijdens de behandeling wordt de energetische trilling van de stenen door je lichaam overgenomen en wordt daarnaast jouw energie overgenomen door de steen. Hierdoor kan de disbalans in je lichaam herstellen.

Wanneer je een behandeling ondergaat kan er veel los komen. Verstoringen in het lichaam komen vrij en er ontstaat rust in je lichaam en geest. Het is daarom van belang om na de handeling voldoende water te drinken en het de rest van de dag rustig aan te doen. De behandeling werkt nog een aantal dagen door.

Naast de behandeling geef ik je tips en advies om thuis mee aan de slag te gaan.